Nederlandse Vereniging Van Zwemsport Trainers

logo NVVZT

nvvzt.eu

Nieuws

VZF Swim Conference Webinar Week 8-12 juni

VZF Swim Conference Webinar Week 8-12 juni

Beste leden NVVZT .

Hierbij de gegevens voor VZF Swim Conference Webinar , die wij als bestuur graag willen delen met onze leden . hierbij de mail van David de Wandel die ook tevens lid is van onze vereniging .

In de downloads vindt u het definitieve programma ( flyer ) van de VZF Swim Conference Webinar Week in de tweede week van juni. Onze Webinar Week vervangt de oorspronkelijk geplande Swim Conference op zaterdag 6 juni te Antwerpen. Topsprekers van eigen bodem voorzien boeiende bijdragen voor verschillende disciplines en elke doelgroep, van watergewenner tot hoofdtrainer. Afspraak elke avond van 8 tot en met 12 juni, stipt om 19u00.

Opgelet: voorinschrijving is verplicht.

Deelname is kosteloos. Na inschrijving ontvangt u, kort voor de webinar waarvoor u zich inschreef, nog een mail met deelnamelink.

Onze VZF Swim Conferences, die traditioneel doorgaan in juni en september, hebben een open karakter en zijn dus voor alle geïnteresseerden toegankelijk. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit initiatief (via uw social media of nieuwsbrief) bekend te maken onder uw leden?  Alle info alsook inschrijven via onze website.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft.

Met sportieve groeten,

David De Wandel
Directeur Sportkaderopleidingen zwemmen (DSKO)

david.de.wandel@zwemfed.be

+32 (0)475 67 22 38

Om de Flyer te downloaden moet je wel inloggen .

Het bestuur NVVZT

Gepubliceerd op